Αγγειοχειρουργικό Τμήμα

Τηλεφωνικό Κέντρο210 8236721-3

Η αγγειοχειρουργική είναι η ειδικότητα της ιατρικής που ασχολείται με τις παθήσεις των αγγείων, εκτός από αυτές που αφορούν τα αγγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου.

Το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα του Θεραπευτηρίου Αθηνών αποτελεί ένα σύγχρονο ιατρικό τμήμα, σε πλήρη λειτουργία, που υποδέχεται ασθενείς με αρτηριακές παθήσεις (απόφραξη/στένωση αρτηριών των άνω ή κάτω άκρων, διαβητικό πόδι, στένωση καρωτίδων, ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής κ.α), φλεβικές  παθήσεις  (κιρσοί των κάτω άκρων, ευρυαγγείες, φλεβική ανεπάρκεια, φλεβικά έλκη κα.) και παθήσεις των λεμφαγγείων (λεμφαγγείτιδα, χρόνιο λεμφοίδημα κ.α).

Το Αγγειοχειρουργικό Τμήμα υποστηρίζεται από άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες αιχμής που αφορούν όλο το φάσμα της αγγειοχειρουργικής ειδικότητας, οι οποίες σε συνδυασμό με τον εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορούν να εξασφαλίσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για κάθε ασθενή. Το τμήμα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης για τις επεμβάσεις διενέργειας Φίστουλας, Μοσχεύματος και τοποθέτησης Μόνιμου Καθετήρα Αιμοκάθαρσης.

Πάγια τακτική του Θεραπευτηρίου μας είναι να επενδύουμε διαρκώς σε σύγχρονες μεθόδους αλλά και εξοπλισμό, παρέχοντας τη δυνατότητα εκτέλεσης των αγγειακών επεμβάσεων με τις πιο σύγχρονες τεχνικές.

Συνεργάτες Αγγειοχειρουργοί
Γαλάνης Γιώργος
Γαλανόπουλος Γεώργιος
Λαμπίδης Κωνσταντίνος
Παυλίδης Πολύβιος
Πορτινός Αθανάσιος

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form