Μονάδα Εντατικής Θεραπείας & Αυξημένης Φροντίδας

Τηλεφωνικό Κέντρο210 8236721-3

Το «Θεραπευτήριο Αθηνών» διαθέτει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στελεχωμένη και εξοπλισμένη για να μπορεί να αντιμετωπίζει επαρκώς ασθενείς που η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο και παρουσιάζουν σοβαρές κακώσεις ή/και επιπλοκές. 

Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) φιλοξενεί περιστατικά ήπιας βαρύτητας που όμως χρειάζονται συνεχή παρακολούθηση και υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας από το νοσηλευτικό προσωπικό.

Και οι δύο Μονάδες ΜΕΘ και ΜΑΦ της κλινικής μας λειτουργούν σε 24ωρη βάση με εξειδικευμένους ιατρούς, σε επείγοντα περιστατικά που χρειάζονται εντατική θεραπεία. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλύπτει ένα φάσμα ειδικοτήτων όπως: αναισθησιολογία, διαχείριση λοιμώξεων, καρδιακή αποκατάσταση, λογοθεραπεία και ειδική διατροφολογία.

Η Μ.Ε.Θ. είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα μηχανήματα τα οποία εξασφαλίζουν την αντιμετώπιση περιστατικών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα.

Όλο το προσωπικό που στελεχώνει τη ΜΕΘ και ΜΑΦ εργάζεται με ζήλο και δίνει τον καλύτερο του εαυτό για να προσφέρει τις επαγγελματικές του γνώσεις αλλά και για να εξυπηρετήσει ανθρώπινα και με ασφάλεια με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη διατήρησή του στη ζωή.

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form