Ποιοι Είμαστε

Το Θεραπευτήριο Αθηνών είναι Γενική Κλινική και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ι. Δροσοπούλου 24 στην Κυψέλη.

Η κλινική ανακαινίστηκε πλήρως το 2016, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες της ιατρικής και προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες. Διαθέτει 69 κλίνες σε 7 ορόφους, οι οποίες διακρίνονται για τον πολυτελή ξενοδοχειακό τους εξοπλισμό.

Από το πρώτο χρόνο λειτουργίας της, η Κλινική μας συνεχώς αναπτύσσεται, ώστε να είναι σε θέση να καλύπτει σχεδόν το σύνολο των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με χαμηλό κόστος για τους νοσηλευόμενους της. Στο Θεραπευτήριο Αθηνών πιστεύουμε ότι η παροχή ασθενοκεντρικών υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας, δεν θα πρέπει να αποτελεί μια πολυτέλεια προσβάσιμη στους λίγους, αλλά ένα αγαθό που θα πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι ασθενείς.  

Το Θεραπευτήριο Αθηνών διαθέτει Παθολογικό, Καρδιολογικό, Νεφρολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό και Γαστρεντερολογικό τμήμα, καθώς επίσης τμήμα Γενικής Χειρουργικής, Μονάδα Αιμοκάθαρσης και Μονάδα Εντατικής Θεραπείας .

Στα Εξωτερικά Ιατρεία του Θεραπευτηρίου Αθηνών λειτουργούν: Παθολογικό, Καρδιολογικό, Νεφρολογικό, Γαστρεντερολογικό, Γυναικολογικό, Ουρολογικό και Χειρουργικό τμήμα, ενώ διενεργείται και Τεστ Κόπωσης.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια του Θεραπευτηρίου περιλαμβάνουν Μικροβιολογικό και Βιοχημικό τμήμα, τα Απεικονιστικά τμήματα καλύπτουν Αξονικό Τομογράφο, Ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο, Γενικούς Υπερήχους και Καρδιολογικούς Υπερήχους, ενώ λειτουργεί και εξειδικευμένο Τμήμα Ενδοσκοπήσεων (γαστροσκοπήσεις, κολονοσκοπήσεις).

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο! Πάντα δίπλα σας για να σας προσφέρουμε την ιατρική φροντίδα που σας αξίζει!

Γιατί να μας επιλέξετε:

 • Για το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας
 • Για την άρτια υποδομή και τον σύγχρονο εξοπλισμό μας
 • Για τις πιστοποιημένες και λειτουργικές διαδικασίες
 • Για την κουλτούρα μας που τοποθετεί τον ασθενή στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας
 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form