Όραμα & Αξίες

Αναζητώντας το «όραμα» της κλινικής, σίγουρα θα πρέπει να ανατρέξουμε στη δημιουργικότητα και τις πρωτοποριακές ιδέες του ιδρυτή της, Κώστα Γεωργιάδη. Έχοντας αναγεννήσει την Ειδική Παθολογική Κλινική «Ευαγγελίστρια», τίτλος συνώνυμος της γηριατρικής στη χώρα μας(!), και με άξονες την εμπειρία, τις γνώσεις και το ανήσυχο πνεύμα του, ο Κώστας Γεωργιάδης ήταν αυτός που αποφάσισε το 2016 να επενδύσει σε ένα εγχείρημα που φαινόταν παράτολμο για την Ελλάδα της εποχής: να λειτουργήσει την πρώτη Γενική Κλινική στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, επενδύοντας με ιδία κεφάλαια και χωρίς τραπεζικό δανεισμό!

Πρόκειται για μια Γενική Κλινική που ουσιαστικά αναγεννήθηκε από το μηδέν και πλέον, έχοντας ξεπεράσει με επιτυχία τον σκόπελο της πανδημίας του κορονοϊού, αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιχειρηματική της επιτυχία, ενώ παράλληλα συνεχίζει να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζεται σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης ιατρικής και τις ανάγκες των ασθενών. Με τρεις υπερσύγχρονες αίθουσες χειρουργείων, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, εξειδικευμένο Ουρολογικό, Γαστρεντερολογικό και Γυναικολογικό τμήμα, αίθουσα Ενδοσκοπήσεων και πολλές ακόμα υπηρεσίες και ευκολίες, το «Θεραπευτήριο Αθηνών» κάνει ακριβώς αυτό που περιγράφει ο τίτλος του: θεραπεύει την Αθήνα!

Τελικά αυτό είναι και το «όραμα», ο στόχος, η ουσία των αξιών μας: να είμαστε πάντα δίπλα στον ασθενή, με σεβασμό, φροντίδα και υπευθυνότητα, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, ακολουθώντας τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής. Για εμάς, βασική επιδίωξη αποτελεί η καλλιέργεια δεσμών εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας που στηρίζονται στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, οι οποίες διακρίνονται παράλληλα για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία τους.

Γι’ αυτό τον λόγο, διαμορφώσαμε μια τιμολογιακή πολιτική προσιτή προς όλους, θέλοντας να αποδείξουμε έμπρακτα την αφοσίωσή μας στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από προβλήματα υγείας.

Όλες οι μελλοντικές ενέργειες περαιτέρω ανάπτυξης των υπηρεσιών μας διαπνέονται από αυτές τις βασικές αρχές: προσιτή και αξιόπιστη ιατρική φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή, στο δρόμο που χάραξε ο Κώστας Γεωργιάδης!

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form