Όραμα & Αξίες

Το όραμα του Θεραπευτηρίου Αθηνών είναι να είμαστε πάντα δίπλα στον ασθενή, με σεβασμό, φροντίδα και υπευθυνότητα, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, ακολουθώντας τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής. Για εμάς, βασική επιδίωξη αποτελεί η καλλιέργεια δεσμών εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας που στηρίζονται στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, οι οποίες διακρίνονται παράλληλα για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία τους.

Γι’ αυτό τον λόγο, διαμορφώσαμε μια τιμολογιακή πολιτική προσιτή προς όλους, θέλοντας να αποδείξουμε έμπρακτα την αφοσίωσή μας στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από προβλήματα υγείας.

Στόχος μας είναι, παραμένοντας πιστοί στο όραμα μας για προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική φροντίδα των ασθενών μας, να εξελίσσουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας, να μεριμνούμε για τη στελέχωση των τμημάτων μας με ιατρικό και διοικητικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης και να επενδύουμε σε ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής, ευελπιστώντας ότι θα παρέχουμε στους ασθενείς μας υπηρεσίες που θα τους προσφέρουν καλύτερη υγεία, αναβαθμίζοντας συνολικά την ποιότητα της ζωής τους.

Όλες οι μελλοντικές ενέργειες περαιτέρω ανάπτυξης των υπηρεσιών μας διαπνέονται από τις βασικές αρχές που αποτελούν το θεμέλιο λίθο του οράματός μας: προσιτή και αξιόπιστη ιατρική φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή.

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form