Καρδιολογικό Τμήμα

Τηλεφωνικό Κέντρο210 8236721-3

Το Καρδιολογικό Τμήμα του Θεραπευτηρίου Αθηνών καλύπτει ένα πλήρες φάσμα διαγνωστικών και θεραπευτικών πράξεων στον τομέα της καρδιολογίας. Πραγματοποιεί σε καθημερινή βάση εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια και υποδέχεται μεγάλο αριθμό περιστατικών κάθε βαρύτητας, με στόχο πάντα να προσφέρει στους ασθενείς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αναφορικά με τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπευτική αντιμετώπιση σε ολόκληρο το εύρος των καρδιακών παθήσεων.

Το Καρδιολογικό Τμήμα της Κλινικής μας είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται με ασφάλεια και ακρίβεια εξετάσεις, όπως  το Ηλεκτροκαρδιογράφημα, το Triplex καρδιάς και το Test κόπωσης που αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της διάγνωσης και της παρακολούθησης των ασθενών με καρδιολογικά προβλήματα.

Το Καρδιολογικό μας Τμήμα στελεχώνεται από διακεκριμένους καρδιολόγους με μεγάλη κλινική εμπειρία και εγνωσμένο επιστημονικό κύρος, ώστε οι καρδιολογικοί ασθενείς να τυγχάνουν της αρτιότερης παρακολούθησης, είτε πρόκειται για νοσηλεία βραχείας είτε μακράς διάρκειας.

Ειδικό ιατρείο Αρρυθμιών και Εμφυτεύσιμων Συσκευών

Παράλληλα, η έναρξη λειτουργίας του ειδικού ιατρείου Αρρυθμιών και Εμφυτεύσιμων Συσκευών, με εξειδικευμένο Αρρυθμιολόγο, αυξάνει κατακόρυφα τις δυνατότητες του Καρδιολογικού τμήματος στη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με σύμπλοκες αρρυθμίες, βηματοδότες και απινιδωτές.  

Διευθυντής Τμήματος: Τσουμελέας Ανδρέας
Επιστημονικός Υπεύθυνος Τμήματος: Καλλιάτσος Ιωάννης

Επιμελητής:
Κικέζου Γεωργία
Κούβελας Κωνσταντίνος
Συνοδινός Αλέξανδρος

Αρρυθμιολογικό Ιατρείο: Κουβελας Κώστας
Stress Echo: Πανής Βασίλειος, Συνοδινός Αλέξανδρος

Συνεργάτες Καρδιολόγοι
Βλαγκούλη Βασιλική
Κόκκοτας Θοδωρής
Κούβελας Κωνσταντίνος
Μαργαρίτη Χρυσάνθη
Μπελή Μαρία
Σιώνης Γεώργιος
Τριανταφύλλου Αθανάσιος
Τσουμελέας Ανδρέας
Πανής Βασίλειος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form