Οδηγίες προς Ασθενείς - Συνοδούς

Κατά την παραμονή σας στο «Θεραπευτήριο Αθηνών», παρακαλούμε θερμά να τηρήσετε τις ακόλουθες οδηγίες και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας!

1. Κατά την εισαγωγή σας στην κλινική μας, ενημερώστε τον θεράποντα ιατρό για το ιστορικό σας, φροντίζοντας να γνωρίζει κάθε δυνατή λεπτομέρεια, ώστε να εξασφαλιστεί η ακριβέστερη διάγνωση και θεραπεία.

2. Διευκολύνετε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην εργασία τους. Κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουν.

3. Πληροφορίες για την πορεία της υγείας των ασθενών, δίνονται μόνο από τον θεράποντα ιατρό, στο Γραφείο Ιατρών – Προϊσταμένης κατά τις ώρες 12:00-13:00, Δευτέρα ως Παρασκευή.

4. Διατηρείτε το χώρο καθαρό. Μην κάθεστε στα κρεβάτια των ασθενών, μη φέρνετε λουλούδια, τρόφιμα και καφέδες. Μπορεί να αποτελέσουν εστίες μικροβίων.

5. Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της κλινικής.

6. Τηρείτε αυστηρά τις ώρες του επισκεπτηρίου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η περαιτέρω παραμονή:
α. Κουράζει και ταλαιπωρεί τον ασθενή
β. Παρεμποδίζει το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού
γ. Παρεμποδίζει το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας
δ. Αυξάνει τους κινδύνους για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, άρα και τους κινδύνους για την υγεία του ασθενούς

7. Το διαιτολόγιο καταρτίζεται από το επιστημονικό προσωπικό της κλινικής και εξαρτάται με τις ειδικές ανάγκες διατροφής κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Δεν επιτρέπεται να φέρνετε τρόφιμα ή οινοπνευματώδη ποτά που μπορεί να επιβαρύνουν την πορεία της νόσου.

8. Η κλινική δεν ευθύνεται για απώλεια χρημάτων, κοσμημάτων ή αντικειμένων αξίας. Αν δεν μπορείτε να τα φυλάξετε, παραδώστε τα στην προϊσταμένη της κλινικής ή αποφύγετε να τα φέρετε μαζί σας, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας.

9. Δεν επιτρέπεται καμία οικονομική συναλλαγή με το προσωπικό της κλινικής. Αρμόδια υπηρεσία για τις οικονομικές σας συναλλαγές είναι μόνο το Λογιστήριο Ασθενών (Άνδρου 8 – έναντι της εισόδου του «Θεραπευτηρίου Αθηνών»).

Για τους συγγενείς – συνοδούς ασθενών και τις οικογένειές τους, ισχύουν ειδικές προνομιακές τιμές σε αιματολογικές – διαγνωστικές εξετάσεις. Επικοινωνήστε με τη γραμματεία (210-8236721, 210-8236723) για να ενημερωθείτε για τα οικονομικά πακέτα του Θεραπευτηρίου Αθηνών και για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας προσωποποιημένο πακέτο εξετάσεων, πράξεων και νοσηλείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form