Προληπτικός έλεγχος προστάτη σε προνομιακή τιμή!

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 16:21

Το νέο Ουρολογικό Τμήμα του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» σας καλωσορίζει προσφέροντας έναν πλήρη, προληπτικό έλεγχο προστάτη στο ελάχιστο κόστος!

Η προσφορά περιλαμβάνει υπερηχογράφημα προστάτη, προσδιορισμό του (ολικού) προστατικού αντιγόνου (PSA), καθώς και κλινική εξέταση και εκτίμηση από τον εξειδικευμένο ιατρό της κλινικής μας, με κόστος μόλις 14,90 €!

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα, στα τηλέφωνα 210-8236721, 210-8236723.

Γιατί να κάνω τον έλεγχο…

Ο προληπτικός προσυμπτωματικός έλεγχος του προστάτη συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, του δεύτερου συχνότερου ανδρικού καρκίνου και αφορά έναν στους επτά άνδρες.

Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος αυξάνει τις πιθανότητες θεραπείας του καρκίνου, καθώς η ασθένεια είναι ιάσιμη εάν εντοπιστεί σε πρώιμο στάδιο.

ourologiko tmima new 768x512

Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος του προστάτη περιλαμβάνει το υπερηχογράφημα του προστάτη και τον προσδιορισμό του ειδικού προστατικού αντιγόνου (PSA), εξετάσεις οι οποίες, σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση από τον Ουρολόγο, συμβάλουν στην ανάδειξη της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη αλλά και στον πρώιμο εντοπισμό του καρκίνου συμβάλλοντας στην έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία.

Το «Θεραπευτήριο Αθηνών» σας προσφέρει αυτόν τον έλεγχο σε μια προσφορά γνωριμίας με το νέο Ουρολογικό Τμήμα της κλινικής. Ο πλήρης έλεγχος θα κοστίζει μόλις 14,90 €.

Ουρολογικό Τμήμα «Θεραπευτηρίου Αθηνών»

Το Ουρολογικό Τμήμα της κλινικής μας καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος σε άνδρες και γυναίκες.

Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες και τα εργαστηριακά τμήματα της κλινικής, το Ουρολογικό Τμήμα του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» εγγυάται την αποτελεσματική ιατρική και χειρουργική αντιμετώπιση πλήθους ουρολογικών παθήσεων.

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form