Ενημέρωση και Πρόληψη για την υγεία της καρδιάς από το Θεραπευτήριο Αθηνών στο Μετρό Αττική στις 26 Σεπτεμβρίου

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 10:01

Το Θεραπευτήριο Αθηνών ως μέλος του δικτύου κλινικών "klinikes.gr" διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και πρόληψης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, η οποία είναι στις 29 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Σταθμό Μετρό Αττική στις 26 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 10:00 ως τις 16:00.

Οι διευθυντές των καρδιολογικών τμημάτων των κλινικών αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκονται στο χώρο του Μετρό Αττική για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Το πακέτο που προσφέρουμε περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν εξέταση από καρδιολόγο
  • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης και οξυμετρία
  • Voucher με προνομιακές παροχές

«Η καρδιά είναι ο δυνατότερος και σημαντικότερος μυς του ανθρώπινου σώματος και για τον λόγο αυτό πρέπει να τη φροντίζουμε».

Συμβουλές προστασίας της υγείας της καρδιάς:

  • Καλή ρύθμιση των τροποποιήσιμων παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου (Σακχαρώδης διαβήτης, αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία).
  • Διακοπή καπνίσματος.
  • Μείωση κατανάλωσης αλατιού και αλκοόλ.
  • Έναρξη συστηματικής άσκησης.
  • Υγιεινή διατροφή και διατήρηση φυσιολογικού σωματικού βάρους.

Το Καρδιολογικό Τμήμα του Θεραπευτηρίου Αθηνών είναι άρτια εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούνται με ασφάλεια και ακρίβεια τόσο οι βασικές εξετάσεις (όπως το Ηλεκτροκαρδιογράφημα, το Triplex καρδιάς και η δοκιμασία κόπωσης), όσο και ο πιο εξειδικευμένος και σύγχρονος έλεγχος (stress echo, υπερηχοκαρδιογράφημα φόρτισης, υπερηχοκαρδιογράφημα αντίθεσης, διοισοφάγειο υπερηχοκαρδιογράφημα) που μαζί αποτελούν τον θεμέλιο λίθο της διάγνωσης, της θεραπείας και της παρακολούθησης των ασθενών με καρδιολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, η έναρξη λειτουργίας του ειδικού ιατρείου Αρρυθμιών και Εμφυτεύσιμων Συσκευών, με εξειδικευμένο Αρρυθμιολόγο, αυξάνει κατακόρυφα τις δυνατότητες του Καρδιολογικού τμήματος στη διαγνωστική προσέγγιση και θεραπευτική αντιμετώπιση ασθενών με σύμπλοκες αρρυθμίες, βηματοδότες και απινιδωτές.

Σας περιμένουμε την Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου στο Μετρό Αττική.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form