Το δίκτυο klinikes.gr υποστηρίζει την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ)

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024 15:56

Το δίκτυο klinikes.gr, το οποίο αποτελείται από τις Γενικές Κλινικές «Θεραπευτήριο Αθηνών» και «HOSPITALity General Clinic», καθώς και από την Ειδική Παθολογική Κλινική «Ευαγγελίστρια», για πρώτη χρονιά στηρίζει την Ομοσπονδία Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΟΕΒΑΣ), καλύπτοντας και πάλι βασικές ανάγκες των αθλητών στον τομέα της υγείας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Η υποστήριξη προς τον ΟΕΒΑΣ περιλαμβάνει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο Check Up και πλήρη Καρδιολογικό Έλεγχο με Πιστοποιητικό Υγείας Αθλητή σε όλα τα μέλη της ΟΕΒΑΣ, βετεράνους αθλητές και αθλήτριες του στίβου. Για το σύνολο του δικτύου klinikes.gr είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποστηρίζουμε τους αθλητές που συνεχίζουν να αγωνίζονται μέσα από τις υπηρεσίες μας.

Στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας με το Δ.Σ. της ΟΕΒΑΣ και τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Τσώλο, οι κλινικές του δικτύου θα είναι επίσης υποστηρικτές υγείας παρέχοντας  ολοκληρωμένη Ιατρική και Νοσηλευτική Κάλυψη,  καθώς και παροχή πρώτων βοηθειών και ασθενοφόρου σε περίπτωση ανάγκης, στις αθλητικές εκδηλώσεις του ΟΕΒΑΣ στην Αττική για το 2024.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι σε όλες τις ηλικίες και τις ανάγκες, το δίκτυο κλινικών klinikes.gr υποστηρίζει και θα συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, έχει εντάξει στους κύριους πυλώνες του σχεδιασμού και της δράσης του την κοινωνική συνεισφορά και την αλληλεγγύη. Όπως τονίζει η κα Βανέσα Δεληχρήστου, Διευθύνουσα Σύμβουλος του δικτύου, «Η άθληση σε κάθε ηλικία καλλιεργεί την αυτοκυριαρχία, το θάρρος, τη θέληση και την αποφασιστικότητα, εφόδια πολύτιμα για την εξέλιξη του ατόμου στη ζωή. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να υποστηρίζουμε τους αθλητές που συνεχίζουν να αγωνίζονται μέσα από τις υπηρεσίες μας.»

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form