Καλή χρονιά, με υγεία στις καλύτερες τιμές!

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 15:30

To «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» σας εύχεται καλή χρονιά, ακούγοντας τις ανάγκες σας και παρατείνοντας για ακόμα ένα μήνα το πακέτο προσφορών του Δεκεμβρίου, το οποίο έτυχε της θερμής ανταπόκρισής σας. Υποδεχόμαστε λοιπόν, το 2021 με ελπίδα και πράξεις για καλύτερη Υγεία: Μοριακοί έλεγχοι και Rapid Tests για Covid-19, πλήρες καρδιολογικό check up και προληπτικός έλεγχος προστάτη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς για όλο τον Ιανουάριο!

Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρονιά παγκοσμίως για τον τομέα της Υγείας, ωστόσο εδώ, στο «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», με βάση την επιτυχημένη αντιμετώπιση όλων των ιδιαίτερων καταστάσεων που κληθήκαμε να φέρουμε εις πέρας, υποδεχόμαστε το νέο έτος με μηνύματα και πράξεις για καλύτερη υγεία!

Για να θωρακίσουμε το βασικότερο αγαθό, την υγεία μας, προχωρούμε σε προσφορές πρώτης ανάγκης και για όλο τον Ιανουάριο διαμορφώνουμε τις τιμές σε τρεις άξονες εξετάσεων, ως εξής:

1. Έλεγχοι Covid-19
α) Μοριακός έλεγχος PCR: 59,00 ευρώ
β) Rapid Test Αντιγόνου: 19,00 ευρώ

Η λήψη των δείγματος γίνεται καθημερινά, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κλινικής μας, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας. Rapid Tests διενεργούνται και τις Κυριακές!

2. Πλήρης Καρδιολογικός έλεγχος
α) ΔΩΡΕΑΝ με παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ (100% έκπτωση στη συμμετοχή)
β) 50% έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου (από 90 ευρώ, μόλις 45!).

Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα κλειστούν μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου και περιλαμβάνει: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Triplex Καρδιάς, κλινική εξέταση και εκτίμηση από Καρδιολόγο και εργαστηριακές εξετάσεις (Γενική Αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό Οξύ, Κάλιο, Νάτριο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Χοληστερίνη, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, SGOT, SGPT, ΓGT, Γενική Ούρων).

Επιπλέον: Τεστ κόπωσης, 15 ευρώ (από 30)!

3. Προληπτικός έλεγχος προστάτη: 14,90 ευρώ!
Η προσφορά ισχύει για ραντεβού που θα κλειστούν μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου και περιλαμβάνει: Υπερηχογράφημα προστάτη, προσδιορισμό PSA, κλινική εξέταση και εκτίμηση από Ουρολόγο.

Για διευκρινίσεις, απορίες και για να κλείσετε τα ραντεβού σας, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της κλινικής (210-8236721, 210-8236723).

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form