Ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε συγγενείς και συνοδούς!

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 15:53

Η Διοίκηση, το Ιατρικό και το Νοσηλευτικό προσωπικό του «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ», αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους συγγενείς και συνοδούς των ασθενών της κλινικής μας, που συνεργάστηκαν άψογα μαζί μας επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, κατά τη διάρκεια των αυστηρών μέτρων ασφαλείας και προστασίας από τον COVID-19!

Μεταξύ αυτών των μέτρων, ήταν και η καθολική απαγόρευση επισκεπτηρίου, μέτρο ασφαλώς σκληρό και επώδυνο για όλους τους συγγενείς, που στο διάστημα διαχείρισης της πανδημίας του COVID-19 δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας σε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια, καθώς και για την υπομονή που επιδείξατε, γνωρίζοντας πως όλοι στο «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ» δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα για να παραμείνουν ασφαλείς οι δικοί σας άνθρωποι, σε μια πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση!

Εμείς, με στόχο να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο της υπηρεσίες υγείας που παρέχουμε, συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, πάντα με τη δική σας συνεργασία, στήριξη και εμπιστοσύνη!

Ευελπιστούμε στη στήριξή σας και στη νέα προσπάθειά, με την τήρηση των αυστηρών κανόνων του νέου επισκεπτηρίου, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς οι νοσηλευόμενοι, οι συγγενείς, οι εργαζόμενοι στην κλινική και οι οικογένειές τους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας!

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form