Ιατρείο Γυναικείας Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Ιατρικής

Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 10:04

Στο πλαίσιο λειτουργίας των Εξωτερικών Ιατρείων του Θεραπευτηρίου Αθηνών και με την υποστήριξη του Γένεσις Αθηνών ΑΕ, ξεκίνησε το Ιατρείο Γυναικείας Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Ιατρικής υπό την επίβλεψη του Γυναικολόγου Αναπαραγωγής κ. Ιωάννη Παπακωνσταντίνου.

Έχοντας ως στόχο τη διερεύνηση - αντιμετώπιση υπογονιμότητας γυναικείας και ανδρικής αιτιολογίας, όπως και την διάγνωση - επίλυση ορμονικών διαταραχών του εμμηνορρυσιακού κύκλου.

Με μεγάλη χαρά κι επιστημονικό ζήλο δημιουργήσαμε ένα πρότυπο ιατρείο και απευθυνόμαστε σε εσάς που προσμένετε τη στιγμή δημιουργίας μίας νέας ζωής. Με γνώμονα τη φροντίδα ασθενών ο κ. Ιωάννης Παπακωνσταντίνου, Επιστημονικός Συνεργάτης του Γένεσις Αθηνών, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου διεθνών προδιαγραφών ακολουθώντας τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα. Με εμπειρία στις Η.Π.Α. ως V. IVF Specialist, στην αλυσίδα κλινικών εξωσωματικής Kindbody, Chicago και πολυετή προϋπηρεσία στη Γυναικολογική Ενδοκρινολόγια θα αναζητήσει λύσεις σε θέματα που αφορούν την υπογονιμότητα, την έμμηνο ρύση σας, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την εξωσωματική γονιμοποίηση, ώστε να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σας.

Είμαστε δίπλα σας, χωρίς διακρίσεις, ώστε να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας με αξιοπιστία, όπως και να διευθετήσουμε με αποτελεσματικότητα τα προβλήματα που σας απασχολούν. Παρέχονται ολοκληρωμένες διαγνώσεις, με εξατομικευμένες εξετάσεις και σύγχρονες θεραπείες, ώστε η συμβολή μας να βοηθήσει όλους όσους επιθυμούν να βιώσουν τη χαρά να φέρουν μια νέα ζωή στον κόσμο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form