Στους 3 μήνες η 3η δόση του εμβολίου για τον Covid-19 – Εμβολιαστείτε ΔΩΡΕΑΝ στο Θεραπευτήριο Αθηνών!

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 14:13

Η 3η δόση του εμβολίου κατά του Covid-19 θα χορηγείται πλέον στους 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού, σε όλους τους πολίτες 18 ετών και άνω, μετά από σχετική απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών. Το Θεραπευτήριο Αθηνών συμμετέχει  στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού ως Εμβολιαστικό Κέντρο και σας προσφέρει τη δυνατότητα να εμβολιαστείτε άμεσα με την 3η δόση, κλείνοντας απλώς ένα ραντεβού στα τηλέφωνα 2108236721-23.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή 3/12/21 ε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, «η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών λαμβάνοντας υπόψη της όλα τα δεδομένα καταλήγει στην χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης 3 μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού για όλους τους ενήλικες από 18 ετών και πάνω. Όσον αφορά αυτούς που έχουν νοσήσει, η σύσταση είναι να εμβολιαστούν κι αυτοί 3 μήνες κι όχι 6 μήνες μετά τη νόσηση, ενώ όσον αφορά αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson η αναμνηστική δόση θα γίνεται στους 2 μήνες όπως ίσχυε μέχρι τώρα». Η απόφαση της επιτροπής όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους βασίστηκε στην άποψη ότι θα πρέπει να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αύξηση της προστασίας από τον εμβολιασμό καθώς η μετάλλαξη «Όμικρον» φαίνεται να απασχολεί ολοένα και περισσότερο όχι μόνο τους επιστήμονες αλλά και την κοινωνία. Ο στόχος, όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, είναι να εμβολιαστούν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι μέχρι τον Ιανουάριο, δηλαδή κι όλοι αυτοί που είχαν κάνει τον αρχικό εμβολιασμό τον Σεπτέμβριο που πέρασε.

Θεραπευτήριο Αθηνών – Εμβολιαστικό Κέντρο

Ακόμα ένα όπλο στη μεγάλη μάχη κατά του Covid-19 έχει προσθέσει από τον περασμένο Οκτώβριο το «Θεραπευτήριο Αθηνών», το οποίο με υψηλό αίσθημα ευθύνης έχει ενταχθεί  στην Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού, ως Εμβολιαστικό Κέντρο, με το εμβόλιο της Pfizer.

Η Κλινική μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ την υπηρεσία κατ’ οίκον, σε ανθρώπους που δυσκολεύονται για λόγους υγείας να μετακινηθούν, αλλά και στο χώρο της Κλινικής, κατόπιν ραντεβού. Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν, μπορούν να εμβολιαστούν με την 1η και 2η δόση του εμβολίου της Pfizer, αλλά και με την 3η, αναμνηστική δόση, εφόσον έχει παρέλθει ένα 3μηνο από την ολοκλήρωση της 2ης δόσης.

Για λεπτομέρειες για τη διαδικασία και για να κλείσετε ραντεβού, με τη γραμματεία της κλινικής στα τηλέφωνα 2108236721-23.

100% Εμβολιασμένο Προσωπικό!

Όλες οι διαδικασίες διεξάγονται σε καθεστώς πλήρους ασφάλειας, καθώς το 100% του προσωπικού της κλινικής, ιατροί, νοσηλευτές και διοικητικοί υπάλληλοι, έχουν ήδη εμβολιαστεί πλήρως, σύμφωνα και με τη σχετική κυβερνητική απόφαση για τους υγειονομικούς υπαλλήλους.

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form