Μια σύντομη και ασφαλής διαδρομή προς την υγεία σας!

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 09:35

Χρειάζεστε εξετάσεις και η διαδικασία σας φαίνεται «βουνό»; Κι όμως, η επίσκεψη στον γιατρό, η συνταγογράφηση του παραπεμπτικού, οι εξετάσεις και τα αποτελέσματα είναι μια απλή, γρήγορη και ασφαλής διαδικασία, μόνο με μία επίσκεψη στην κλινική μας. Γιατί εδώ, στα «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», τα δύσκολα γίνονται εύκολα!

Πόσες φορές δεν έχετε αγχωθεί με την ιδέα της ταλαιπωρίας όταν εμφανίζεται μπροστά σας η ανάγκη ενός πλήρους ιατρικού ελέγχου; Η γραφειοκρατία, η χρονοβόρα διαδικασία διαδοχικών ραντεβού (γιατρός, διαγνωστικό κέντρο, πάλι γιατρός κ.ο.κ.), το συνεχές τρέξιμο, πολλές φορές μας αποθαρρύνουν με αποτέλεσμα να αναβάλλουμε ή να καθυστερούμε τις απαραίτητες εξετάσεις, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία μας.

Κι όμως, όλα μπορούν να είναι τόσο απλά. Η εμπειρία του «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ» θα σας πείσει. Γρήγορα, αποτελεσματικά και με μόνο μία επίσκεψη, ξεπερνάτε τα προβλήματα και τα άγχη των κουραστικών, χρονοβόρων και επίπονων διαδικασιών. Επίσκεψη στον ιατρό, συνταγογράφηση παραπεμπτικού, εξετάσεις και αποτελέσματα είναι πια μια σύντομη και ασφαλής διαδρομή προς την υγεία σας!

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί…

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία (210-8236721, 210-8236723) για ραντεβού, για να ενημερωθείτε για τα ειδικά οικονομικά πακέτα του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» και για να φτιάξουμε μαζί το δικό σας προσωποποιημένο πακέτο εξετάσεων, πράξεων και νοσηλείας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form