Ουρολογικό

Τηλεφωνικό Κέντρο210 8236721-3

Στα εξωτερικά ιατρεία του Θεραπευτηρίου Αθηνών λειτουργεί Ουρολογικό ιατρείο με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για διάγνωση και θεραπεία των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και σύγχρονες μεθόδους.

Σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες και τα εργαστηριακά τμήματα της κλινικής, το Ουρολογικό ιατρείο του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» εγγυάται την αποτελεσματική ιατρική και χειρουργική αντιμετώπιση σε όλο το φάσμα ουρολογικών παθολογικών και χειρουργικών παθήσεων από τη διάγνωση μέχρι την οριστική αντιμετώπιση.

Στο «Θεραπευτήριο Αθηνών» γίνονται κλασσικές ανοιχτές επεμβάσεις, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και διουρηθρικές- ενδοσκοπικές και επεμβάσεις. Με στόχο την πλήρη επίλυση του ουρολογικού προβλήματος πραγματοποιούμε επεμβάσεις όπως, περιτομή για την αντιμετώπιση της φίμωσης, ριζική προστατεκτομή για καρκίνο προστάτη, ορχεκτομή, πλαστική επέμβαση βραχύ χαλινού, αποκατάσταση κιρσοκήλης, αποκατάσταση υδροκήλης, ορχεοπηξία, βιοψία όρχεων κ.ά.

Η κλινική μας πραγματοποιεί Διουρηθρικές- Ενδοσκοπικές Eπεμβάσεις με την τελευταία τεχνολογία TURis για την αντιμετώπιση της υπερπλασίας προστάτη, λιθοτριψία για λίθους ουρητήρα, βιοψία προστάτη, TURis κύστεως για πολλαπλά θηλώματα στην ουροδόχο κύστη και διαγνωστική κυστεοσκόπηση.

Επιστημονικός Διευθυντής: Μακαρούνης Κωνσταντίνος
Ειδικός Συνεργάτης: Τσαγκατάκης Εμμανουήλ

Συνεργάτες Ιατροί
Βενετσάνος Φίλιππος, ουρολόγος
Γεωργαντάς Παναγιώτης, ουρολόγος
Ζερβόπουλος Γεώργιος, ουρολόγος
Θεοδωρόπουλος Βασίλειος, ουρολόγος
Κανελλόπουλος Βασίλειος, ουρολόγος
Κατσίβας Παντελής, ουρολόγος
Κλάψης Βασίλειος, ουρολόγος
Μαργέλης Νικόλαος, ουρολόγος
Μπιτσαχτσίδης Μιχαήλ, ουρολόγος
Παπαϊωάννου Ιωάννης, ουρολόγος
Παπαϊωάννου Χρήστος, ουρολόγος
Ρομπόλης Δημήτριος, ουρολόγος

Τα εξωτερικά ιατρεία του «Θεραπευτηρίου Αθηνών» είναι στη διάθεσή σας. Καλέστε στα τηλέφωνα 210-8236721-723 και 2108835655 για να κλείσετε το ραντεβού σας στην κλινική μας και να ξεκινήσετε άμεσα και με ασφάλεια τις διαδικασίες για τη λύση του προβλήματός σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form