Γυναικολογικό Τμήμα

Τηλεφωνικό Κέντρο210 8236721-3

Στο Θεραπευτήριο Αθηνών λειτουργεί ένα άρτια εξοπλισμένο Γυναικολογικό Τμήμα, το οποίο στελεχώνεται από μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων ιατρών, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχουν διαγνωστικές υπηρεσίες, αλλά και σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση ολόκληρου του φάσματος των γυναικολογικών καλοήθων και κακοήθων παθήσεων.

Στο Γυναικολογικό Τμήμα της κλινικής μας παρέχονται υπηρεσίες Απεικονιστικής και Ενδοσκοπικής Γυναικολογίας, χρησιμοποιώντας ενδοσκοπικές και απεικονιστικές μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας. Αναγνωρίζοντας ότι οι λιγότερο επεμβατικές μέθοδοι αντιμετώπισης αποτελούν το μέλλον της σύγχρονης χειρουργικής, οι ασθενείς μας μπορούν πλέον να επιλέξουν την λαπαροσκόπηση και την υστεροσκόπηση, επωφελούμενοι των πλεονεκτημάτων που συνεπάγονται, μεταξύ των οποίων, η ολιγοήμερη παραμονή στο νοσοκομείο και η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, η κλινική μας αναλαμβάνει επεμβάσεις εξειδικευμένης Γυναικολογικής Ογκολογίας, όπως η υστεροκτομή, καθώς και διαγνωστικές και θεραπευτικές επεμβάσεις μαστού (βιοψία μαστού, μαστεκτομή).

Ακόμα, πραγματοποιούνται όλες οι κλασικές επεμβάσεις Γυναικολογίας και πυελικού εδάφους, όπως η αφαίρεση ινομυωμάτων και  κύστεων ωοθήκης.

Παράλληλα, στην Κλινική μας λειτουργεί και Γυναικολογικό Εξωτερικό Ιατρείο, όπου εκτελείται ενδοκολπικό υπερηχογράφημα από εξειδικευμένο -και πιστοποιημένο στους υπερήχους- ιατρό. Επίσης,  πραγματοποιείται διάγνωση και θεραπεία των παθολογικών καταστάσεων του τραχήλου της μήτρας, όπως λήψη test Παπανικολάου, HPV DNA Test και καλλιέργεια κολπικού επιχρίσματος.

Επιστημονικός Διευθυντής Γυναικολογικού Τμήματος: Πλάκας Γεώργιος, Χειρουργός Γυναικολόγος – Μαιευτήρας

Συνεργάτες Γυναικολόγοι:
Ιωαννίδου Μουζάκα Λύδια
Αυγερινός Αντώνιος
Ζόγκα Μαργαρίτα
Κανούση Χρύσα
Βαγενάς Κων/νος
Ζαχαράκης Δημήτριος
Πατρίκιος Αποστόλης

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 210-8236721-723 για να ενημερωθείτε  αναλυτικά για τις υπηρεσίες μας, να κλείσετε το ραντεβού σας στα Εξωτερικά Ιατρεία της κλινικής μας και να ξεκινήσετε άμεσα και με ασφάλεια τις διαδικασίες για τη λύση του προβλήματός σας.

 • Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες

  Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό μας είναι δίπλα σας  για να σας προσφέρει εκείνη τη θεραπεία που είναι η καταλληλότερη για την ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματός σας.

 • Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Αξιόπιστη ιατρική φροντίδα

  Ακολουθούμε τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής.

 • Προσιτές τιμές

  Προσιτές τιμές

  Για εμάς οι υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας δε θα πρέπει να αποτελούν πολυτέλεια για λίγους.

 • Υπευθυνότητα

  Υπευθυνότητα

  Το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι εκπαιδευμένο και στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει με ποιότητα και σεβασμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

logoWhite

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αθηνών εγγυώνται την πλήρη ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη στα περιστατικά κάθε τμήματος της κλινικής, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο!

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form