Εξειδικευμένα Ιατρεία

Τηλεφωνικό Κέντρο210 8236721-3

Το Θεραπευτήριο Αθηνών στο πλαίσιο της προληπτικής Ιατρικής που προωθεί, ξεκινάει από την 1η Σεπτεμβρίου τη λειτουργία των Εξειδικευμένων Ιατρείων. Μέσα από τη λειτουργία των συγκεκριμένων ιατρείων προσφέρουμε μια πληθώρα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Πιο συγκεκριμένα τα Εξειδικευμένα Ιατρεία αποτελούνται από:

 • Ιατρείο Προληπτικής Ιατρικής : επικεντρώνεται στην πρόληψη και την προαγωγή της υγείας με την παροχή ατομικού προληπτικού προγράμματος για κάθε ασθενή.
  Επιστημονικός Υπεύθυνος : Μαρίνος Γεώργιος
 • Γυναικολογικό Ιατρείο Γονιμότητας: Σε συνεργασία με το Γένεσις Αθηνών, προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γονιμότητας.
 •  Ιατρείο Αρρυθμιολογίας: Εξειδικευμένη περίθαλψη για προβλήματα ρυθμού της καρδιάς.
  Επιστημονικός Υπεύθυνος: Κούβελας Κωνσταντίνος
 • Ιατρείο Ενδοκρινών Αδένων : Διεξοδική διάγνωση και θεραπεία των ενδοκρινικών παθήσεων.
  Επιστημονικός Υπεύθυνος : Μίχας Σπυρίδων
 • Ιατρείο Ανδρικής Γονιμότητας:
  Επιστημονικός Υπεύθυνος : Μακαρούνης Κωνσταντίνος

Πάντα με την πεποίθηση ότι κάθε ασθενής είναι μοναδικός και έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες, στο Θεραπευτήριο Αθηνών δεσμευόμαστε να προσφέρουμε εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη φροντίδα υγείας. Κάθε ιατρική υπηρεσία που παρέχουμε, από τα εξειδικευμένα ιατρεία μας έως και την καθημερινή ιατρική παρακολούθηση των ασθενών μας, διαμορφώνεται με βάση τις ατομικές ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε ασθενούς.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας φροντίδα υγείας, εμπλουτισμένη με σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις και τεχνολογία, διατηρώντας πάντα την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση. Κάθε ασθενής αποτελεί το επίκεντρο της προσοχής μας και οι εξειδικευμένοι ιατροί και το ιατρικό προσωπικό μας εργάζονται από κοινού για να παρέχουν ατομικές και συνεπείς λύσεις που καλύπτουν τις μοναδικές ανάγκες κάθε ασθενούς.

Στο Θεραπευτήριο Αθηνών, όσοι επιλέγουν να μας εμπιστευθούν, βρίσκουν την ασφάλεια και την περίθαλψη που χρειάζονται. Εδώ, οι ανάγκες τους αντιμετωπίζονται με σεβασμό, αγάπη και εξειδικευμένη φροντίδα. Είμαστε υπερήφανοι για τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε κάθε ασθενή που εμπιστεύεται το Θεραπευτήριο Αθηνών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας εύκολα και γρήγορα στα τηλέφωνα 210-8236721, 210-8236723 και 2108835655.

Στοιχεία Επικοινωνίας

athenshospital

Διεύθυνση: Ι. Δροσοπούλου 24, Τ.Κ. 11257, Κυψέλη

Τηλ.: 210 8236721-3

Email: info@athenshospital.gr

Βρείτε μας στον Χάρτη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Εγγραφείτε στη λίστα ενημέρωσης

Please enable the javascript to submit this form